Kajaanin elokuvakerhon kevät 2022

 

15.3.  Agnieszka Holland: MR JONES

(Puola, 2019 / 118 min)

Näyttelijät: James Norton, Vanessa Kirby, Peter Sarsgaard

Tätä ajankohtaisempaa elokuvaa historian tapahtumista on vaikea löytää. Agnieszka Holland kertoo kolmen vuoden takaisessa ohjauksessaan tositarinan 1930-luvun Ukrainan kansanmurhasta, holodomorista, ja siitä ensimmäisenä maailmalle kertoneesta walesilaisesta toimittajasta, Gareth Jonesista (James Norton). Jones oli mies, joka paitsi haastatteli Adolf Hitleriä, pyrki Josif Stalinin puheille kysyäkseen suoraan, pitävätkö huhut Ukrainan nälänhädästä paikkansa. Jones sai ihmeekseen viisumin Neuvostoliittoon, mutta Ukrainaan hänen piti matkustaa salaa.

Jonesin elämässä olisi tosiasioissa pysymälläkin ollut kertomista aivan tarpeeksi, mutta käsikirjoittaja Andrea Chalupa ei tyydy tähän, vaan kirjoittaa mukaan mm. George Orwellin. Joka tapauksessa Mr. Jones on hyytävä tarina 90 vuoden takaa.

Linkit: Imdb, Episodi

 

22.3. Céline Sciamma: NUOREN NAISEN MUOTOKUVA

(Ranska, 2019 / 121 min)

Näyttelijät: Noémie Merlant, Adéle Haenel

Tämä epookkielokuva vie meidät 1700-luvulle ja Ranskan Bretagneen. Nuori muotokuvamaalari (Merlant) kutsutaan laatimaan kihlajaiskuva naisesta (Haenel), joka ei siedä sen paremmin ajatusta naimisiin menemisestä kuin mallina istumisesta. Niinpä maalari tekeytyy seuraneidiksi, jonka kanssa pahaa-aavistamaton morsian viettää aikaansa pitkillä kävelyillä meren rannalla. Maalari tutkii malliaan, mutta niin katsoo myös malli maalariaan. Katsottavasta tulee katsoja ja objektista subjekti.

Linkit: Imdb, Film-O-Holic

 

5.4. Francois Ozon: JUMALAN ARMOSTA

(Ranska, 2019 / 121 min)

Näyttelijät: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud)

Elokuvan tehtävä on kautta aikojen ollut paitsi viihdyttää, myös nostaa esiin tärkeitä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Tässä kevätsarjan toisessa tosiasioihin perustuvassa elokuvassa tuo kysymys on lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, ja siihen Francois Ozon tarttuu ohjauksellaan, jonka esittämisen Ranskan katolinen kirkko yritti vimmatusti estää.

Jumalan armosta kertoo oikeista ihmisistä, nuorista miehistä, joita pappi, isä Preynat on käyttänyt hyväkseen, mutta siitä huolimatta työskentelee edelleen lasten parissa. Elokuvan katsojan on huojentavaa tietää, että niin isä Preyant kuin häntä suojellut Lyonin kardinaali Barbarin on tuomittu teoistaan maallisessa oikeudessa.

Linkit: Imdb, Episodi 

 

12.4. Teemu Nikki: SOKEA MIES, JOKA EI HALUNNUT NÄHDÄ TITANICIA

(Suomi, 2021 / 76 min)

Näyttelijät: Petri Poikolainen, Marjaana Maijala

On ainakin jonkinasteinen ihme, että tämä elokuva on edes olemassa. Sitä suurempi ihme on, miten upeasti sen tähti, Petri Poikolainen pystyy tuomaan itsensä valkokankaalle niin totena. Poikolainen on tarinan Jaakko, sokea ja kaulasta alaspäin halvaantunut, asuntoonsa kahlittu mies, joka yhtenä päivänä päättää lähteä matkalle kohti Sirpaa, jonka kanssa hän kommunikoi päivittäin puhelimitse. Ainoa vain, että Sirpa asuu eri kaupungissa kuin Jaakko. MS -tautia sairastava Poikolainen antaa elokuvalle sen ainutlaatuisen hengen. Jaakon on pakko luottaa tuntemattomiin ihmisiin matkallaan Sirpan luokse, mutta matkalle sattuu tietysti kaikenlaisia kulkijoita.

 Teemu Nikin ohjausta on kehuttu kautta maailman. Venetsian elokuvajuhlilla se voitti juhlien uuden Orizzonti Extra -kilpasarjan, jonka voittajan valitsi yleisö. Vaan miten Poikolainen itse kuvaili voittajan tunnelmiaan: ”Tämä on aivan järjetöntä! Seuraavaksi varmaan näkö palautuu ja jalat alkaa kantaa.”

Linkit: Imdb, Film-O-Holic  

 

26.4. Roy Andersson: KOHTI ÄÄRETÖNTÄ

(Ruotsi, 2020 / 76 min)

Näyttelijät: Jan-Eje Ferling, Martin Serner, Bengt Bergius 

Roy Andersson on uusimmassa elokuvassaan Kohti ääretöntä äärimmäisen uskollinen omalle tavalleen kuvata maailmaa. Jälleen kerran hän livauttaa valkokankaalle lyhyitä välähdyksiä, jossa ihmisiä kohdataan tragikoomisissa tilanteissa. Elokuvan tapahtumapaikat ovat niin tavallisia kuin olla voivat. On kahvilaa, virastoa, psykiatrin vastaanottoa ja on hautausmaata. Tokaistaan muutama lause ja hypätään toisaalle. Tarinat eivät liity juonellisesti toisiinsa mitenkään, mutta miten taitavasti Andersson tavoittaakin kaikista saman tunnelman ja teeman. Kamera pysyy paikallaan itse rakennetuissa lavasteissa, vaikka ulkonakin käydään. Marc Chagalliin viittaavat kuvat raunioiksi pommitetun kaupungin yläpuolella leijailevasta pariskunnasta.

Linkit: Imdb, Episodi

 

3.5. Pedro Almódovar: KÄRSIMYS JA KUNNIA

(Espanja, Ranska, 2019 / 113 min)

Näyttelijät: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Penélope Cruz

Kun elokuvaohjaajan (Banderas) terveys meinaa romahtaa, hänellä on omasta mielestään vain yksi keino selviytyä: hän alkaa muistella lapsuuttaan ja rakastavaa äitiään (Cruz). Muistelu johtaa siihen, että elokuvaohjaaja kun on, hän haluaa tehdä vielä yhden elokuvan ja tehdä sen omasta menneisyydestään. Ei tarvita paljon, kun katsoja alkaa nähdä loistavan roolin tekevässä Banderasissa ohjaajan itsensä piirteitä. Havaintoa korostaa, jos on nähnyt edes muutaman Pedro Almódovarin elokuvan, mutta jos on nähnyt niistä jonkun, jossa Penélope Cruz on mukana, yhdennäköisyyttä on melkeinpä mahdotonta välttää, vaikkakin tällä kertaa kyse on perin miehisestä ohjauksesta. Tässä elokuvassa ei ole kiire. Niitä ja näitä tapahtuu, huumeita nappaillaan ja menneisyyden solmuja auotaan. Vain elämä on. Se ainutkertainen.

Linkit: Imdb, Episodi

 

Näytännöt BioRex Kajaanissa tiistaisin alkaen klo 18:00. Jäsenkortit 30 € (op.20 €) ennen esityksiä ovelta. Esityksiin ei myydä kertalippuja. Elokuvien ikäraja on K-16. Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

KORONAOHJEET: 1. Tule esitykseen vain terveenä  2. Käytä kasvomaskia  3. Käytä tarjolla olevaa käsidesiä  4. Ota rokotukset, ellei sinulla ole terveydellisiä esteitä  5. Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan  

 

       

—————————————————————————————————————————–

Tiedote 08.02.2022

KAJAANIN ELOKUVAKERHON KEVÄT 2022

Kajaanin elokuvakerhon toiminta on ollut koronapandemian vuoksi keskeytyksissä kevään 2020 maaliskuusta lähtien. Tilanne on ollut edelleen epävarma ja jatkuvasti muuttuva uusien virusmuunnosten ilmaannuttua, mutta viime aikoina on vihdoin esitetty rajoitusten purkamista helmikuun aikana. Kerho on tehnyt suunnitelmat siten, että kevätkauden 2022 toiminta voidaan aloittaa tiistaina 15.3. mikäli tilanne ei uudelleen pahene siten, että rajoituksia jälleen tulee. Suunnitelmissa on esittää kuuden elokuvan sarja, joka julkaistaan helmikuun loppupuolella.

Toiminnassa noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja turvallisuusohjeita. Tarpeettomia terveysturvallisuuden riskejä emme edelleenkään ota, vaan tilanteen niin vaatiessa esityksiä siirretään jälleen tuonnemmaksi.

 

KOKOUSKUTSU:

Kajaanin elokuvakerho ry. vuosikokous 2022

Kajaanin elokuvakerhon vuosikokous pidetään lauantaina 5. helmikuuta klo 13. Kokouspaikkana on Ravintola Wanha Kerho. Kokouksessa käsitellään kerhon sääntöjen määräämät vuosikokousasiat.

Kokouksessa noudatetaan viranomaisten asettamia koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Tervetuloa!

 

—————————————————————————————————————————–

Tiedote 1.9.2021

KAJAANIN ELOKUVAKERHON 60 v. -JUHLAT SIIRTYVÄT EDELLEEN

Kajaanin elokuvakerhon hallitus päätti kokouksessaan 31.8.2021 siirtää vuodelta 2020 jo kertaalleen siirretyn 60 -vuotisjuhlan ja elokuvaviikon ensi vuodelle. Myös elokuvakerhon normaali esityssarja jää tältä syksyltä toteutumatta. Syynä perumisiin ja siirtoihin on Kainuun ja Kajaanin edelleen huonontunut koronatilanne.

Kerhon jäseniltä on tullut paljon kyselyitä toiminnan käynnistämisestä koronan aiheuttaman keskeytyksen jälkeen, mutta nykyisessä tilanteessa se ei ole mahdollista. Elokuvakerho pahoittelee tilannetta.

Palataan kerhoelokuvien pariin sitten, kun tapahtumat voidaan turvallisesti järjestää. Tapahtumien uutta ajankohtaa harkitaan tulevan vuodenvaihteen tienoilla.

 

KAJAANIN ELOKUVAKERHON KEVÄT 2021

Kajaanin elokuvakerhon kevätsarjaa v. 2021 ei voida koronaviruspandemian takia järjestää, vaan joudumme edelleen odottamaan tautitilanteen saamista hallintaan. Noudatamme viranomaisten yleisötilaisuuksille asettamia rajoituksia ja jatkamme kerhon esitystoimintaa sitten, kun se on kaikille turvallista – toivottavasti kuluvan vuoden syksyllä, jolloin vietämme myös Kajaanin elokuvakerhotoiminnan viime vuodelta siirrettyjä 60 v. (+1) -juhlia.

 

Kokouskutsu:

Kajaanin elokuvakerho ry.  VUOSIKOKOUS 2021

Aika: Lauantai 06.02. klo 13:00       Paikka: Kajaani, Ravintola Wanha Kerho

Kokouksessa käsitellään kerhon sääntöjen määräämät vuosikokousasiat. Kokouksessa noudatetaan viranomaisten asettamia koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Tervetuloa! 

 

KAJAANIN ELOKUVAKERHON SYKSY 2020

Kajaanin elokuvakerhon tiedote 16.09.2020

SYKSYN 2020 ESITYSSARJA ON PERUTTU

Kajaanin elokuvakerhon hallitus teki 5.9.2020 pidetyn vuosikokouksen valtuuttamana päätöksen, että syksyn 2020 esityssarjaa ei koronaviruksen vuoksi järjestetä. Lokakuulle suunniteltu 60 -vuotisjuhla elokuvaviikkoineen on jo kesäkuussa tehdyllä päätöksellä siirretty vuodella eteenpäin.

Elokuvakerhon hallitus katsoi, että kerholla ei ole mahdollisuutta suuren jäsenmäärän vuoksi noudattaa terveysviranomaisten määräyksiä ja suosituksia riittävistä turvaetäisyyksistä ja hygieniasta, joten esityssarjan järjestäminen ei ole mahdollista tällä hetkellä. Saman päätöksen ovat useimmat elokuvakerhot eri puolilla Suomea joutuneet tekemään.

Elokuvakerhon hallitus seuraa tilannetta. Sitten, kun Suomen terveysviranomaiset poistavat koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet yleisötapahtumien järjestämisestä, on kerholla mahdollisuus pikaisesti käynnistää esitystoiminta.   Realistisena vaihtoehtona lienee, että jatkamme ensi keväänä siitä mihin viime keväänä jäimme joutuessamme keskeyttämään kevätsarjan. Esittämättä jäi neljä elokuvaa kevään yhdeksästä elokuvasta. Kerhon jäsenille tiedotetaan tilanteesta heti, kun esitystoimintaa on mahdollista käynnistää.

”Eläviä kuvia Kajaanissa” –näyttely Kainuun Museon galleriahuoneessa 4.10.2020 – 3.1.2021.          Kainuun Museo toteuttaa Kajaanin elokuvakerhon kanssa yhteistyössä näyttelyn Kajaanin elokuvateattereiden ja elokuvakerhotoiminnan historiasta alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.

Käykää elokuvakerhon esitystauosta huolimatta BioRex Kajaanin esittämissä elokuvissa, Kainuun Museon näyttelyssä ja muissakin Kajaanin kulttuuritapahtumissa. Palaamme asiaan ja vietämme vuoden päästä elokuvakerhon mainiot 61 v. -juhlat – näin uskomme.

Kajaanin elokuvakerhon hallitus

 

 

Kokouskutsu:

Kajaanin elokuvakerho ry.  VUOSIKOKOUS

Aika: Lauantai 05.09. klo 13:00       Paikka: Kajaani, Ravintola Wanha Kerho

Kokouksessa käsitellään kerhon sääntöjen määräämät vuosikokousasiat ja ylimääräisenä asiana kokouksen siirto koronaviruksen vuoksi.

Tervetuloa! 

 

Tiedote 15.6.2020

60 V. JUHLAT SIIRTYVÄT VUODELLA 

Kajaanin elokuvakerhon hallitus päätti kokouksessaan 4.6.2020, että ensi syksylle suunnitteilla olleet Kajaanin elokuvakerhotoiminnan 60 v. juhlat siirretään vuodella, koska valmisteluja ei voida tällä hetkellä viedä eteenpäin koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Epävarmuus elokuvien varaamisesta, juhlaesiintyjien tilaamisesta, elokuvateatterin tilanteesta syksyllä ja mahdollisista yleisömäärien rajoituksista vaikeuttavat tapahtuman valmisteluja koko kesän. Kerhon hallitus näki järkeväksi siirtää juhlat ajankohtaan, jolloin ne voidaan järjestää ilman rajoituksia. Myös suunnitellut oheisohjelmat siirretään vuodella lukuun ottamatta Kainuun Museon galleriahuoneessa lokakuussa avattavaa näyttelyä Kajaanin elokuvateattereiden ja elokuvakerhotoiminnan historiasta.

Syksylle suunnitellaan kuitenkin jotakin toimintaa. Elokuvakerhon kevät keskeytyi epidemian takia ja lähes puolet sarjan elokuvista jäi esittämättä. Kevään perutut elokuvat pyritään esittämään kerholaisille syksyllä, mikäli yleinen tilanne sen mahdollistaa ja ohjelmassa olleet elokuvat ovat edelleen vuokrattavissa. Mahdollisuuksien mukaan myös jotakin muuta ohjelmaa sarjaan on tulossa. Syksyn ohjelma varmistunee vasta syys- elokuun vaihteessa ja siitä tiedotetaan heti, kun se on mahdollista.

Kajaanin elokuvakerhon hallitus

 

 

21.1. Safy Nebbou: OLEN KUKA HALUAT

(Ranska, Belgia, 2019 / 102 min)

Näyttelijät: Juliette Binoche, Nicole Garcia, Francois Civil

Tässäpä sopiva elokuva nettitreffien aikaan, varoitus ja lupaus yhtä aikaa. Eronnut Claire (Juliette Binoche) jää jälleen yksin, muttei hyväksy tilannetta, vaan alkaa stalkata ex-rakastajaansa, mutta valeprofiilin avulla tietysti. Kuinka ollakaan, mustasukkainen vakoilija törmääkin netissä mieheen, johon rakastuu. Virtuaalimaailmassa yhteydenpito on tietysti mahdollista, mutta entä sitten, kun pitäisi astua ulos kaapista?

Linkit: Imdb,  Episodi

 

4.2. Alan Elliot, Sidney Pollack: AMAZING GRACE

(USA, 2019 / 89 min)

Näyttelijät: Aretha Franklin

Kevään dokumenttipaikalla nähdään Alan Elliotin ja Sydney Pollackin ohjaama konsert-titaltiointi vuodelta 1972. Taltiointi kertoo jopa kaikkien gospel-levyjen äidiksi titulee-ratun Amazing Grace -levyn historiasta. Ollaan babtistikirkossa kaksi iltaa ja kuunnel-laan Aretha Franklinia, kestetään se, miten uraansa aloitteleva Pollack kuvasi ja äänitti Franklinia ilman klaffia, joten melkoista puuroahan lopputulos alun perin oli, vaan ei nykytekniikalla korjattuna.

Linkit: Imdb,  Episodi

 

11.2. Ken Loach: KIITOS TILAUKSESTASI

(UK, Ranska, Belgia, 2019 / 101 min)

Näyttelijät: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor

50 työvuotta ja kolmisenkymmentä pitkää elokuvaa, jotka kaikki valottavat tavallisten työläisten arkisia kokemuksia. Siinä yhdessä lauseessa 83-vuotiaan Ken Loachin ura ja saavutukset. Loachin edellinen ohjaus, Kajaanin elokuvakerhossakin nähty Minä, Da-niel Blake palkittiin aikoinaan Cannes´ssa, mutta uutuutta on pidetty sitäkin parempa-na, varsinaisena sosiaalipoliittisena trillerinä. Leffa kertoo nykyaikaisesta työelämästä, jossa ihmiset eivät tunnu saavan enää minkäänlaista turvaa mistään, sillä kaikki elämän riskit on yksityistetty.

Linkit: Imdb, Episodi

 

25.2. Levan Akin: AND THEN WE DANCED

(Ruotsi, Georgia, Ranska, 2019 / 113 min)

Näyttelijät: Levan Gelbakhian, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili

Mitäpä teet, jos olet georgialainen mies ja rakastat georgialaisia kansantansseja ja georgialaista miestä? Sellaisessa tilanteessa on Levan Akinin ohjaaman And Then We Danced -leffan sankari Levan Gelbakhian, jonka omiin kokemuksiin elokuva suurelta osin perustuu. Tämän leffan yhteydessä on puhuttu paljon siitä, miten tavattoman vaikeaa ja vaarallista sen kuvaaminen Tbilisissä oli, mutta elokuvan arvo ei kasva vain siitä, vaan siitä, miten hieno ja syvä sen tarina on.

Linkit: Imdb, Episodi

 

3.3. Ettore Scola: RUMAT, LIKAISET JA ILKEÄT

(Italia, 1976 / 115 min.)

Näyttelijät: Nino Manfredi, Linda Moretti, Maria Bosco

60-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Elokuvakerho näyttää kevätsarjassaan peräti kaksi klassikkoa. Ensimmäinen niistä on upeasti italialaisen neorealismin perinteestä ponnis-tava, mutta sitä edelleen kehittävä Ettore Scolan Rumat, likaiset ja ilkeät. Tarina kertoo rujon koomisesti Rooman slummien kurjalistosta – niin, sellaisiakin Colosseumin ja Ranskalaisten portaiden kaupungissa on. Päinvastoin kuin moni muu ohjaaja olisi teh-nyt, Scola ei romantisoi eikä väitä sankariperheensä olevan jotakin muuta kuin mitä se on, kahdeksantoistahenkinen porukka tietämättömyyden ja köyhyyden helvetissä.

Linkit: Imdb, KAVI

 

31.3. Celine Sciamma: NUOREN NAISEN MUOTOKUVA  (esitys peruttu)

(Ranska, 2019 / 121 min)

Näyttelijät: Noémie Merlant, Adèle Haenel

Tämä epookkielokuva vie meidät 1700-luvulle ja Bretagneen. Nuori muotokuvamaa-mari (Merlant) kutsutaan laatimaan kihlajaiskuvaa naisesta (Haenel), joka ei siedä sen paremmin ajatusta naimisiin menemisestä kuin mallina istumisesta. Niinpä maalari tekeytyy seuraneidiksi, jonka kanssa pahaa-aavistamaton morsian viettää aikaansa pitkillä kävelyillä meren rannalla. Maalari tutkii malliaan, mutta niin tekee myös malli. Katsottavasta tulee katsoja ja objektista subjekti.

Linkit: Imdb, Episodi

 

14.4. Francois Ozon: JUMALAN ARMOSTA (esitys peruttu)

(Ranska, 2018 / 137 min)

Näyttelijät: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud

Elokuvan tehtävä on kautta aikojen ollut paitsi viihdyttää, myös nostaa esiin tärkeitä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Lasten hyväksikäyttö on yksi niistä, ja siihen Francois Ozon tarttuu elokuvallaan, jonka esittämisen Ranskan katolinen kirkko yritti estää. Jumalan armosta kertoo tositapahtumista ja oikeista ihmisistä, nuorista miehistä, joita pappi isä Preynat on käyttänyt lapsina hyväkseen, mutta työskentelee edelleen lasten parissa. Taustaksi on hyvä tietää, että niin isä Preynat kuin häntä suojellut Lyonin kar-dinaali Barbarin on tuomittu teoistaan maallisessa oikeudessa.

Linkit: Imdb, Episodi

 

28.4. Noah Baumbach: MARRIAGE STORY (esitys peruttu)

(USA, 2019 / 136 min)

Näyttelijät: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Aida, Ray Liotta, Julie Hagerty, Merritt Wever

Noah Baumbachin ohjaama Mariage Story on niitä elokuvia, jotka kertovat, mihin suun-taan leffateollisuus kovaa vauhtia kehittyy. Sen on tuottanut suoratoistopalvelu Netflix, eikä sitä ole helppo nähdä elokuvateattereissa. Sen lisäksi sitä tähdittää sellainen jouk-ko huippunäyttelijöitä, että oksat pois. Tarina kertoo murenevasta avioliitosta ja per-heestä, joka kaikesta huolimatta yrittää pelastaa sen hyvän, mitä on.

Linkit: Imdb, Episodi

 

5.5. Charles Chaplin: SIRKUS (esitys peruttu)

(USA, 1928 / 72 min.)

Näyttelijät: Charles Chaplin, Merna Kennedy, Allan Garcia, Betty Morrissey

Kerhon kevään päätteeksi katsomme sarjan toisen klassikon, Charles Chaplinin 92-vuotiaan Sirkuksen. Chaplin on jälleen sankari, jonka elämä on lähikuvassa tragediaa ja kaukaa katsottuna komediaa. Ratsastajatytön rakkautta tavoitteleva Chaplin pyrkii nuo-rallatanssijaksi, koska arvelee, että sankarin olisi helppo saavuttaa tavoitteensa. Leffan viimeiset kuvat kuristavat kurkkua.

Linkit: Imdb , KAVI

 

Näytännöt BioRex Kajaanissa tiistaisin alkaen klo 18:00.  Jäsenkortit 40 € (op. 30 €). Ennakkomyynti BioRexissä ti 14.1. ke 15.1. ja to 16.1. klo 17 – 19 ja ennen esityksiä ovelta. Maksu käteisellä, kulttuuriseteleillä, e-passilla tai maksukortilla. Esityksiin ei myydä kertalippuja.

Elokuvien ikäraja on K-16.

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

 

60 VUOTTA KERHOELOKUVIA KAJAANISSA

1960 – 2020

”Seitsemäs taide – Elokuva ja muut taiteet” -elokuvatapahtuma lokakuussa 2020

 

 

___________________________________________________________________________________