Kajaanin elokuvakerhon syksy 2022

Kajaanin elokuvakerhon syksy 2022

Tiedote 3.8.2022

Elokuvakerhon syyskausi alkaa tiistaina 20.9. klo 18:00 BioRex Kajaanissa. Syksyn sarja sisältää seitsemän elokuvaa, joihin pääsee lunastamalla kerhon jäsenkortin. Syksyn ohjelma ja jäsenkorttien myyntiin liittyvät tiedot julkaistaan elokuun loppupuolella.

Normaalin esityssarjan lisäksi järjestetään 10.-15.10.2022 jo kahdesti koronan vuoksi siirretyt Kajaanin elokuvakerhotoiminnan 60 v. -juhlat otsikolla:

60+2 VUOTTA ELOKUVAKERHOTOIMINTAA KAJAANISSA – ”Seitsemäs taide – elokuva ja muut taiteet”

Ohjelmassa on maanantaista perjantaihin viisi elokuvaa sekä lauantain juhlatapahtuma elokuvaluentoineen ja juhlakahveineen, sekä viikon huipentumaksi mykkäelokuva elävällä musiikilla. Viikon ohjelma julkaistaan elokuun loppupuolella. Juhlasarjaan myydään erilliset sarjaliput, mutta yksittäisiin elokuviin voi ostaa myös kertalippuja.

 

_____________________________________________________________________________________________________